Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat! +36 20 290 7690
Hétfőtől- Péntekig: 08:00-16:00 vagy írj nekünk: info@fred.hu
Ha a vendéglátóiparban nagy mennyiségű termékkel dolgozik, elengedhetetlen egy professzionális vákuumcsomagoló gép. Ez a gép a két különálló zárókamrának köszönhetően nagy termelési kapacitással rendelkezik. Mindegyik kamra két lezáró rúddal rendelkezik, így egyszerre két, legfeljebb 50 x 55 cm-es tasakot használhat. Így egyszerre kétszer annyi élelmiszert tud vákuumcsomagolni. Ideális az élelmiszerek hűtőben való tárolásához vagy fagyasztásához. Nemcsak a termékek maradnak tovább, de helyet is spórolhat a hűtőszekrényben. A vákuumozásnak van egy másik előnye is, mégpedig a fagyasztási égés megelőzése. A vákuumozásnak köszönhetően nem jut levegő a fagyasztandó élelmiszerhez, így a jégen lévő "hópelyhek" és a fagyasztott húsokon lévő kiszáradt foltok a múlté. Az Ön termékei nem csak tovább tarthatók, de frissebbnek is tűnnek.
Ezzel a professzionális vákuumcsomagoló géppel a termékek csomagolása teljesen automatikusan történik. A kettős kamrás rendszer a felhasználóbarát kezelőpanelnek köszönhetően könnyen kezelhető. A gép teljesen beállítható, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Beállíthatja például a lezárási időt, de a hőmérsékletet, a vákuumnyomást és a hűtési időt is. Ennek a csomagológépnek a használata egyszerű: tegye az élelmiszert a vákuumzacskóba, és helyezze azt a lezáró rúdra a nyílással felfelé. Zárja le a fedelet és állítsa be a gépet. Ez a gép ideális nagyméretű élelmiszerek, például húsdarabok lezárására a 60 cm-es dupla lezárócsíkjával.
Ez a nagyméretű vákuumcsomagoló gép kerekeken áll, így könnyen mozgatható a vendéglátóhelyen. A fékeknek köszönhetően a csomagológép biztonságosan a helyén marad. Mind a külső, mind a belső rész teljes egészében rozsdamentes acélból készült, így a tisztítás egyszerű feladat. Csak egy nedves ruhára, vízre és enyhe tisztítószerre van szüksége. Utána egy puha ruhával szárítsa meg. A csomagológéphez karbantartási csomag is tartozik.
Teljesen programozható:
Referenciák: