Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat! +36 20 290 7690
Hétfőtől- Péntekig: 08:00-16:00 vagy írj nekünk: info@fred.hu
Ezzel az egyetlen sodrófával akár 45 cm átmérőjű, tökéletes pizzalapokat is sodorhat. A tészta nem melegszik fel, és a mellékelt lábpedál segítségével a keze szabad, hogy a tésztát a sodrófán átvigye.
A tészta kézzel történő sodrása sok izomerőbe és időbe kerül. A munkaterhelés csökkentéséhez a professzionális vendéglátóipari konyhákban nagy segítség egy jó minőségű sodrófa. Ez az egyetlen sodrófa a tökéletes pizzaalapok sodrására készült. Ezzel rengeteg időt takaríthat meg, így azt más előkészületekkel töltheti a konyhában.
A tészta gyors, négyzet alakú, lapos aljzattá történő kitekeréséhez állítsa munkába ezt a könnyen használható, egyetlen pizzasodrófát. Először is szórja meg a tésztát liszttel, hogy a tészta ne ragadjon a sodrófához. Határozza meg, hogy milyen vastag legyen a tésztája ez 0 és 4 mm között lehet, és állítsa be ezt az oldalán lévő tárcsával. Ezután kapcsolja be a gépet a mellékelt lábpedállal, és a tésztát a kezével futtassa át a sodrófán. A készülékkel 26 és 45 cm közötti pizzalapokat készíthet. A tészta nem melegszik fel a sodrás során.
A nagy teljesítményű meghajtónak és az erős motornak köszönhetően egyszerre 210 és 700 g közötti tésztát tud gyorsan és könnyedén sodorni. A sodrófa egy sebességgel van felszerelve. A vonzó, átlátszó műanyag védőburkolatnak és a biztonsági kapcsolónak köszönhetően ezzel a professzionális pizzasütővel mindig biztonságosan dolgozhat. A készülék két széles rozsdamentes acéllábon áll, és a ház is teljes egészében rozsdamentes acélból készült. Az élelmiszerekkel való munka során nagyon fontos a jó higiénia, ezért a sodrófát rendszeresen tisztítsa. A különböző részek kivehetők, és száraz ruhával tisztíthatók. Ne használjon vizet. Ez a lisztmaradványok megtapadását okozhatja a gépen.
Termékleírások
Standard tartozék:
Referenciák: