Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat! +36 20 290 7690
Hétfőtől- Péntekig: 08:00-16:00 vagy írj nekünk: info@fred.hu
A tészta kézzel történő sodrása sok izomerőbe és időbe telik. A munkaterhelés csökkentéséhez a professzionális vendéglátóipari konyhákban nagy segítség egy jó minőségű sodrófa. Ez az egyetlen sodrófa a tökéletes pizza- és süteményalapok sodrására készült. Ezzel rengeteg időt takaríthat meg, így azt más előkészületekkel töltheti a konyhában. Ezt a sodrófát nemcsak pizzaalapok készítéséhez használhatja, hanem piték, tészták és kenyér tésztájának sodrására is.
A tészta gyors, négyzet alakú, lapos aljzattá történő kitekeréséhez állítsa munkába ezt a könnyen használható, egyszemélyes pizzasodrófát. Először is szórja meg a tésztát liszttel, hogy a tészta ne ragadjon a sodrófához. Határozza meg, hogy milyen vastag tésztát szeretne kapni
A nagy teljesítményű meghajtónak és az erős motornak köszönhetően gyorsan és könnyedén sodorhat egyszerre 80 és 210 g közötti tésztát. A sodrófa egy sebességgel van felszerelve. A vonzó, átlátszó műanyag védőburkolatnak és a biztonsági kapcsolónak köszönhetően ezzel a professzionális pizzasütővel mindig biztonságosan dolgozhat. A készülék két széles rozsdamentes acél lábon áll, a ház pedig teljes egészében rozsdamentes acélból készült. Az élelmiszerekkel való munka során nagyon fontos a jó higiénia. Ezért rendszeresen tisztítsa meg a sodrófát. Az alkatrészek levehetők, és száraz ruhával tisztíthatók. Ne használjon vizet. Ez a lisztmaradványok megtapadását okozhatja a gépen.
Szériafelszereltség:
Referenciák: