Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat! +36 20 290 7690
Hétfőtől- Péntekig: 08:00-16:00 vagy írj nekünk: info@fred.hu
Ezzel a dupla sodrófával professzionális, kerek, 14 és 30 cm közötti átmérőjű pizzalapokat készíthet. A tészta nem melegszik fel a sodrás közben, és a kézi munka nagy részét kiveheti a kezéből.
Ezzel a dupla sodrófával egy nélkülözhetetlen konyhai eszközt kap a professzionális konyhában a tökéletes pizzaalapok kigördítéséhez. Alkalmas pizzériákban, pékségekben, éttermekben és szállodákban való használatra. A pizzasodrófa használatával nem csak sok időt takaríthat meg, de a munkaterhelés is csökken, így több figyelmet fordíthat más előkészületekre.
Beállíthatja a megfelelő vastagságot a tökéletes pizzatészta elkészítéséhez. A praktikus tárcsával 0 és 4 mm közötti vastagságot választhat. Mielőtt a tésztát a sodrófába helyezi, szórja meg liszttel. Így a tészta nem ragad a sodrófához, és az alap szebb lesz. Hogy még könnyebbé tegye a dolgát, kiegészítő tartozékként egy lábpedál is kapható, amelyet webshopunkon keresztül rendelhet meg. Amint a lábát a pedálra teszi, a tésztát át tudja tenni a sodrófán. Mivel a keze szabad, a tésztát a sodrás után könnyen el tudja fogni. A tészta nem melegszik fel sodrás közben. Ezzel a sodrófával 26 és 45 cm közötti pizzalapokat készíthet.
Ez a professzionális sodrófa nagy teljesítményű motorral rendelkezik, és 210 és 700 g közötti tésztát könnyedén kezel. Egy sebességgel működtethető a gyönyörű alapok kigördítéséhez. A biztonságos munkavégzés minden konyhában fontos. Ezért ez a sodrófa átlátszó műanyag védősapkával és biztonsági kapcsolóval van ellátva. A két széles rozsdamentes acéllábnak köszönhetően a készülék stabil marad használat közben. A sodrófa tisztításához nincs szükség vízre. Minden alkatrészt eltávolítunk és száraz ruhával tisztára törölünk, hogy elkerüljük a lisztmaradványok megtapadását.
Opcionális:
Referenciák: