Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat! +36 20 290 7690
Hétfőtől- Péntekig: 08:00-16:00 vagy írj nekünk: info@fred.hu
Ez a sütőlap kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, és sima lemezzel rendelkezik. Ideális a professzionális konyhákban történő intenzív használatra. A kivehető zsírtálcának köszönhetően ez a sütőlap könnyen tisztán tartható.
Ha a legfinomabb hús- és halételeket szeretné elkészíteni, akkor a grill nélkülözhetetlen a vendéglátó konyhában. A grillezés hosszabb ideig megőrzi az ízeket és a vitaminokat, és az ételek gyorsan elkészíthetők. A grillserpenyő előnye, hogy gyorsan felmelegszik és gyorsan lehűl. Sima, 8 mm-es acélból készült, szatinált felületű sütőlapja van. Ezáltal ez a vendéglátóipari készülék nagyon alkalmas nagy mennyiségű ételek készítésére és intenzív használatra. Az egyenletes hőeloszlásnak köszönhetően az ételek végig jól átsülnek.
Ezen a sütőlapon a hőmérsékletet 50 és 300°C között állíthatja be. A készülék jelzőfénnyel is rendelkezik, amely jelzi, ha a grillsütő elérte a hőmérsékletet és használatra kész. A magas hőmérséklet ellenére ez a professzionális grillsütő biztonságosan használható. Magas, rozsdamentes acélból készült fröccsenésvédővel van ellátva, hogy megakadályozza az olaj kifröccsenését. A grillsütő nagyon felhasználóbarát. Kapcsolja be a kapcsolóval, kenje be a grillfelületet olajjal, és amikor elérte a megfelelő hőmérsékletet, helyezze a termékeket a grillserpenyőre.
A grillserpenyő tisztítása gyerekjáték. A készülék alatt van egy kivehető tálca, amely összegyűjti a zsírt. A rozsdamentes acél háznak, a fröccsenésvédőnek és a sütőlapnak köszönhetően a sima felületek könnyen letörölhetők. A kemény maradványokat egy kaparóval távolítsa el. Ezután melegítse fel a készüléket 75°C-ra, és öntsön egy kevés vizet a grillfelületre. Így könnyen eltávolíthatja a makacs maradékokat. Mindenképpen használjon kesztyűt, amikor ezt teszi. Egy nedves ruhával törölje át a külső felületet és a grillsütőt. Győződjön meg róla, hogy minden rész szárazra van törölve, mielőtt újra használná a grillt.
Referenciák: