Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat! +36 20 290 7690
Hétfőtől- Péntekig: 08:00-16:00 vagy írj nekünk: info@fred.hu
Minden vendéglátóipari létesítménynek szüksége van arra, hogy a dolgokat fagyasztva tartsa, és a fagyasztóláda nagyon kényelmes megoldás. Ez a professzionális fagyasztóláda 282 literes kapacitással rendelkezik, és fogantyúval és zárral van felszerelve. Hasznos akasztókosárral és LED-es világítással rendelkezik a fedélben, így könnyen láthatja, mi van benne.
Minden vendéglátóipari létesítménynek szüksége van egy jó hűtőrendszerre. A fagyasztóláda a legtöbb étterem, kávézó és étkezde számára praktikus megoldás. Az élelmiszerek hosszabb ideig eltarthatók a gyors fagyasztással, és 282 literes kapacitásával ez a fagyasztóláda remek megoldás. Tartalmaz egy kényelmes akasztókosarat, valamint LED-világítást a fedélben, így a tartalom megvilágítást kap, amikor kinyitja. A fogantyú zárral van ellátva, így a termékek biztonságban maradnak. Ez egy nagyon szépen kidolgozott fagyasztó, amely szinte minden konyhába jól illeszkedik.
Ennek a fagyasztóládának a fémtestét fehér bevonattal látták el. A fedél antibakteriális tömítéssel van ellátva, így higiénikusan tárolhatja termékeit. A könnyen leolvasható digitális termosztát segítségével a hőmérsékletet -14 és -24⁰C között bárhol beállíthatja. A fagyasztó 3 és 38⁰C közötti környezeti hőmérsékleten használható. A fagyasztó belsejében van egy nedvességelvezető nyílás, és a ventilátorral ellátott hűtőrendszer R600a hűtőközeget használ, amely CFC-mentes.
A fagyasztóláda két lábbal és két kerékkel rendelkezik, így könnyen mozgatható, még akkor is, ha tele van termékekkel és alapanyagokkal. Csendes és gazdaságos fagyasztó, amely kézzel is leolvasztható. A fagyasztó tisztítása egyszerű feladat. Egyszerűen húzza ki a készüléket a konnektorból, és ürítse ki a fagyasztót. Az olvadt víz a nedvességelvezetőn keresztül távozik. A leolvasztás után tisztítsa meg a belsejét meleg vízzel és puha ruhával. Mielőtt újra csatlakoztatná, alaposan szárítson meg mindent.
Jellemzők
Termékleírások
Referenciák: