Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat! +36 20 290 7690
Hétfőtől- Péntekig: 08:00-16:00 vagy írj nekünk: info@fred.hu
A legfinomabb kebabszendvicseket vagy shawarma ételeket jól felvágott hússal tálalják. Ez a professzionális kebabkés bármilyen hústípuson simán átvág. Ideális intenzív napi használatra a vendéglátóipari konyhában a doni kebab, a shawarma és a gyros vágásához. A rozsdamentes acél penge átmérője 10 cm, és akár 2600RPM fordulatszámot is képes kezelni, így óránként könnyedén vághat 60 kg húst. A kebabkés egy extra pengével van ellátva. A kés rendszeres élezéséhez egy praktikus élezőkövet is kap.
Akár vékony szeleteket szeretne a húsból, akár valami vastagabbat, egyszerűen állítsa be a vágási vastagságot 0 mm és 8 mm között. Amikor a konyhában konyhai eszközökkel, különösen szeletelőkkel dolgozik, a biztonság nagyon fontos. A kést rozsdamentes acél védőburkolat védi. Ezenkívül a kés csúszásgátlóval ellátott markolattal rendelkezik, hogy véletlenül se csússzon ki a kezéből. Ezenkívül a kés túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik, és automatikusan kikapcsol. Ez a professzionális kebabkés extra hosszú, akár 3 méteres zsinórral van ellátva, így bőven van mozgástere a doni kebabgrill körül.
A doni kebabgrillhez hasonlóan az elektromos kebabkést is minden használat után alaposan meg kell tisztítani, mielőtt új húst vágna. A kebabkés tisztítása nagyon egyszerű. Húzza ki a kebabkést, és távolítsa el a hússal érintkező részeket. Használjon enyhe tisztítószert, meleg vizet és egy puha ruhát az alkatrészek tisztításához. A markolat és a többi rész is könnyen tisztítható, köszönhetően a sima felületeknek.
Referenciák: