Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat! +36 20 290 7690
Hétfőtől- Péntekig: 08:00-16:00 vagy írj nekünk: info@fred.hu
Egy shawarma üzlet, grillterem vagy kebab étterem nem nélkülözheti a gyros, kebab vagy shawarma készítéséhez szükséges professzionális grillt. Ezzel a robusztus kebabgrillel egyszerre 5 kg húst könnyedén elkészíthet a nyárson. A négy gázégőnek köszönhetően, amelyek hőmérsékletét külön-külön beállíthatja, Ön dönti el, hogy a grillezett hús mennyire legyen világos vagy sötét. További előnye, hogy az égő és a nyárs közötti távolság állítható a tökéletes elkészítés érdekében. Tudta, hogy ez a grill ételkocsikban, büfékben és éttermekben más húsok grillezésére is használható?
Ez a grill egy kivehető, szűrővel ellátott rozsdamentes acél csepegtető tálcával van felszerelve a zsír összegyűjtésére. A grill motorja a készülék tetején található. A grillt nem szállítjuk rozsdamentes acélból készült visszaverődő szűrőkkel, de ezek külön megrendelhetők. Mivel ez a doni kebabgrill gázzal működik, a földgázhoz (20-25 mbar) szabványos fúvókákat kap. Az LPG (propán/bután) fúvókákat külön szállítjuk (30 - 50 mbar) egy műanyag zacskóban, a használati útmutatóval együtt. A földgáz LPG-re történő átalakításához mindig ajánlatos szakembert igénybe venni. Rendelhet egy speciális kebabkést is, amellyel a grillezett húst szeletekre vághatja.
Mivel ez a professzionális grill érintkezik az élelmiszerekkel, fontos, hogy megfelelően tisztítsa. A ház, a nyárs és a húslap rozsdamentes acél felületei könnyen tisztíthatók. A legegyszerűbb egy nedves ruhával, meleg vízzel és némi tisztítószerrel tisztítani. A laza alkatrészek mosogatógépben való tisztításra is alkalmasak. A tisztítás megkezdése előtt győződjön meg arról, hogy a készülék kihűlt, és a dugót kihúzta a fali aljzatból. A tisztítás után szárítsa meg az összes alkatrészt, és a következő használatra rakja vissza a grillt.
Referenciák: