Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat! +36 20 290 7690
Hétfőtől- Péntekig: 08:00-16:00 vagy írj nekünk: info@fred.hu
Egy shawarma üzlet, grillterem vagy kebab étterem nem nélkülözheti a gyros, kebab vagy shawarma készítéséhez szükséges professzionális grillt. Ezzel a robusztus kebabgrillel egyszerre 50 kg húst is könnyedén elkészíthet a nyárson. A négy elektromos égőnek köszönhetően, amelyek mindegyike külön-külön beállítható hőmérsékletű, Ön dönti el, hogy mennyire világos vagy sötét lesz a grillezett hús. További előnye, hogy az égő és a nyárs közötti távolság is beállítható a tökéletes eredmény érdekében. Tudta, hogy ez a grill ételkocsikban, büfékben és éttermekben is használható más típusú húsok grillezésére?
Ez a grill egy kivehető, szűrővel ellátott rozsdamentes acél csepegtetőtálcával van felszerelve a zsír összegyűjtésére. A grill motorja a készülék tetején található. A grillt nem szállítjuk rozsdamentes acélból készült visszaverődési szűrővel. Ezek külön rendelhetők. A grillezett hús szeletekre vágásához egy speciális kebabkés is rendelhető.
Mivel ez a professzionális grill érintkezik az élelmiszerekkel, fontos az alapos tisztítás. A ház, a nyárs és a húslap rozsdamentes acél felületei egyszerűen tisztíthatók. A legegyszerűbb egy nedves ruhával, meleg vízzel és némi tisztítószerrel. A laza alkatrészek mosogatógépben is tisztíthatók. A tisztítás megkezdése előtt győződjön meg arról, hogy a készülék kihűlt, és a dugót kihúzta a fali aljzatból. A tisztítás után szárítsa meg az összes alkatrészt, és a következő használatra rakja vissza a grillt.
Referenciák: