Rendszeresen árul doni kebabot, shawarmát vagy gyrost a vendéglátóipari vállalkozásában? Akkor szüksége van egy professzionális kebabgrillre. Ezzel a két égővel és rozsdamentes acél védőhálóval ellátott grillsütővel egyszerre körülbelül 20 kg húst grillezhet a nyárson. Ez a grill alkalmas intenzív napi használatra, és minden shawarma üzlet, grill étterem, görög étterem vagy más vendéglátóipari konyha kiegészítője. A két égő hőmérsékletét külön-külön beállíthatja, így a hús egyenletesen sül meg a nyárs egészén. A nyárs percenként egyszer forog, így a hús minden oldala tökéletesen megsül.
Kivehető rozsdamentes acél csepegtető tálca
Ez a robusztus grill rozsdamentes acélból készült csepegtetőtálcával van felszerelve, amely összegyűjti az összes zsírt. A csepegtetőtálca könnyen eltávolítható a tisztításhoz. Ennek a shawarma grillnek a motorja alul található. A grill néha rozsdamentes acélból készült tükröződő rácsokkal van felszerelve az oldalán. Ezek nem tartoznak az alapfelszereltséghez, de külön megrendelhetők. A fúvókák földgázhoz (20
- 25 mbar) alapfelszereltségként vannak mellékelve, hogy a grillt gázzal lehessen csatlakoztatni. Ha LPG-vel (propán/bután) dolgozik, akkor ezek a fúvókák külön rendelhetők (30
- 50 mbar). A földgázról LPG-re történő átállításhoz mindig bízzon meg szakembert. A legfinomabb grillételek kebabgrillen készülnek, de szükség van egy elektromos grillkésre is, hogy a húst simán és gyorsan le lehessen vágni a nyársról. Ez külön rendelhető.
Könnyen tisztítható
A kebabgrill teljes egészében rozsdamentes acélból készült, és könnyen tisztítható. Minden használat után ajánlatos megtisztítani a grillt. Ezt úgy teheti meg, hogy hagyja kihűlni a készüléket, majd kihúzza a konnektorból. Távolítsa el a nyársat, a hústálat és a többi kivehető alkatrészt a grillből. Ezek vagy mehetnek a mosogatógépbe, vagy nedves ruhával, meleg vízzel és enyhe mosószerrel tisztíthatók. A ház nedves ruhával is tisztára törölhető. A tisztítás után törölje szárazra az összes alkatrészt egy puha ruhával, és szerelje vissza a grillt.
- Professzionális grillsütő doni / gyros / kebab / shawarma készítéséhez
- Felszerelve 2 elektromos égővel, Robax védőüveggel
- Hőmérséklet külön-külön állítható mindkét égőhöz
- Az oldalakon lévő rozsdamentes acélból készült tükröződő rácsok kivételével
- Rozsdamentes acél csepegtető tálcával felszerelve
- Rozsdamentes acélból készült ház, nyárs és hústányér
- Megbízható motor az alján
- A grillnyárs állítható a tökéletes elkészítéshez
- A nyárs balra és jobbra forgatható
- Maximális kapacitás: 20 kg hús
- Méretek nyárs: 12 x 12 mm
- Forgási sebesség nyárs: percenként 1 fordulat
- Hústányér átmérője: 190 mm
- Méretek: H803 mm: Sz406 x D580 x H803 mm
- 230V/50Hz/1fázis 3400 Watt
- Nettó súly: 24 kg
- Méretek: B44,5 x D66,3 x H78,8cm
- Maximális kapacitás: 20 kg hús
- Nyárs méretei: 12 x 12mm
- Nyárs hossza: 45cm
- Nyárs forgási sebessége: 1RPM
- Hústányér átmérő: 190cm
- 230V/50Hz/1fázis 3400W
Referenciák:
