Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat! +36 20 290 7690
Hétfőtől- Péntekig: 08:00-16:00 vagy írj nekünk: info@fred.hu
Rendszeresen árul doni kebabot, shawarmát vagy gyrost a vendéglátóipari vállalkozásában? Akkor szüksége van egy professzionális kebabgrillre. Ezzel a két égővel és rozsdamentes acél védőhálóval ellátott grillsütővel egyszerre körülbelül 20 kg húst grillezhet a nyárson. Ez a grill alkalmas intenzív napi használatra, és minden shawarma üzlet, grill étterem, görög étterem vagy más vendéglátóipari konyha kiegészítője. A két égő hőmérsékletét külön-külön beállíthatja, így a hús egyenletesen sül meg a nyárs egészén. A nyárs percenként egyszer forog, így a hús minden oldala tökéletesen megsül.
Ez a robusztus grill rozsdamentes acélból készült csepegtetőtálcával van felszerelve, amely összegyűjti az összes zsírt. A csepegtetőtálca könnyen eltávolítható a tisztításhoz. Ennek a shawarma grillnek a motorja alul található. A grill néha rozsdamentes acélból készült tükröződő rácsokkal van felszerelve az oldalán. Ezek nem tartoznak az alapfelszereltséghez, de külön megrendelhetők. A fúvókák földgázhoz (20
A kebabgrill teljes egészében rozsdamentes acélból készült, és könnyen tisztítható. Minden használat után ajánlatos megtisztítani a grillt. Ezt úgy teheti meg, hogy hagyja kihűlni a készüléket, majd kihúzza a konnektorból. Távolítsa el a nyársat, a hústálat és a többi kivehető alkatrészt a grillből. Ezek vagy mehetnek a mosogatógépbe, vagy nedves ruhával, meleg vízzel és enyhe mosószerrel tisztíthatók. A ház nedves ruhával is tisztára törölhető. A tisztítás után törölje szárazra az összes alkatrészt egy puha ruhával, és szerelje vissza a grillt.
Referenciák: