Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat! +36 20 290 7690
Hétfőtől- Péntekig: 08:00-16:00 vagy írj nekünk: info@fred.hu
Ez a professzionális hússzeletelő alumíniumból és edzett rozsdamentes acélból készült. A kés átmérője 30 cm, és könnyedén vág vékony szeleteket húsból, sajtból, kenyérből és zöldségből. A felhasználóbarát és biztonságos használatának köszönhetően minden vendéglátóipari konyha szívesen látott kiegészítője.
A hús kézzel történő szeletelése sok időt vesz igénybe. Az is nehéz, hogy kézzel nagyon vékony, egyenes, egyforma vastagságú szeleteket vágjunk. Ez a professzionális hússzeletelő minden vendéglátóipari konyha számára előnyös. A 30 cm átmérőjű, edzett rozsdamentes acélból készült pengének köszönhetően könnyedén vághat tökéletes szeleteket a húsból vagy más termékekből. A géphez alapfelszereltségként mellékelt penge kizárólag hús szeletelésére szolgál. Ha más dolgokat, például kenyeret vagy sajtot szeretne szeletelni, további tartozékokat kínálunk, például egy teflonbevonatú pengét a sajt szeleteléséhez, valamint egy fogazott pengét, amellyel kenyeret vághat. Ez a hússzeletelő nemcsak sokoldalú, hanem nagyon csendes is, így ugyanabban a helyiségben is használhatja, ahol a vásárlóit fogadja.
Mivel nem minden hústípus vágható egyforma vastagságúra, a felhasználóbarát gombbal könnyen beállíthatja a vágási vastagságot. Válasszon 1 és 12 mm közötti vastagságot. Természetesen minden professzionális konyhában fontos a biztonság. A szeletelőgép használatakor látni fogja, hogy a keze soha nem kerül a penge közelébe. Ezen kívül a motor beépített biztonsággal van ellátva. Továbbá a szeletelőgéphez tartozik egy élezéshez szükséges tartozék. Az éles penge szintén növeli a biztonságot. Az élezés után a vágógépet mindig meg kell tisztítani, hogy elkerülje az élezőkövekből származó finom őrleményeket, amelyek megmaradhatnak és az ételbe kerülhetnek.
A szeletelőgépet nem csak élezés után, hanem minden használat után is meg kell tisztítani. Mivel a vágódeszka és a penge levehető, könnyen beáztathatja őket szappanos vízben, némi mosószerrel. A hússzeletelő háza könnyen tisztítható nedves szivaccsal. Mielőtt újra használná a szeletelőt, öblítsen le mindent, és hagyja megszáradni. A szeletelőgép négy gumilábbal is fel van szerelve, hogy a gép stabilan és szilárdan a helyén maradjon használat közben.
Referenciák: