Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat! +36 20 290 7690
Hétfőtől- Péntekig: 08:00-16:00 vagy írj nekünk: info@fred.hu
Használja ezt az elektromos hússzeletelőt, amely ideális a professzionális vendéglátóipari konyhák intenzív napi használatára. Az edzett rozsdamentes acélból készült penge átmérője 25 cm, és gyorsan és simán vágja át a sajtot, a kenyeret, a zöldségeket és a húst.
A nagyon vékony, egyenes hússzeletek kézzel történő vágása sok gyakorlatot igényel. Még így is gyakran nem olyan vékonyak, mint egy elektromos szeletelőgéppel. A hússzeletelővel rengeteg időt is megtakaríthat, így a vásárlóknak nem kell sokat várniuk a rendelésükre. Ez a hússzeletelő nemcsak bármilyen húson könnyedén siklik át, hanem más termékek szeletelésére is használható. A géphez alapfelszereltségként mellékelt penge kizárólag hús szeletelésére szolgál. Ha más termékeket, például kenyeret vagy sajtot szeretne szeletelni, további tartozékokat kínálunk, például egy teflonbevonatú pengét a sajt szeleteléséhez, valamint egy fogazott pengét, amellyel kenyeret vághat. Az edzett rozsdamentes acélból készült penge átmérője 25 cm, és szögletes elrendezésének köszönhetően gyorsan és simán vág.
Egyes húsokat vastagon vágunk, míg például a sonkát vagy a carpacciót legjobb vékonyra szeletelni. Ezért ezen a szeletelőgépen a vágási vastagságot pontosan a kívánt szélességre állíthatja. Az 1 és 12 mm közötti szeleteket lehet vágni. Az ilyen konyhai eszközökkel való biztonságos munkavégzés fontos a professzionális konyhában. A motor beépített biztonsági funkcióval rendelkezik, és a kialakításnak köszönhetően a kezek távol maradnak a pengétől. Ha a pengét sokat használják, tompává válhat. Ezért van a szeletelőgépen élezésre szolgáló tartozék. Amint elfordítja a tartozékot, a pengék átmennek az élezőköveken, és a kés újra éles lesz. A szeletelőgépet élezés után célszerű megtisztítani, hogy a kövek finom szemcséi ne kerüljenek az ételbe.
Ezt a professzionális hússzeletelőt nagyon könnyű használni. Az oldalán található a be- és kikapcsoló gomb. Egyik kezével működtetheti a kart, míg a másikkal elkapja a húst. Mivel élelmiszerrel dolgozik, a szeletelőt minden használat után megfelelően meg kell tisztítani és fertőtleníteni kell. A vágódeszka és a penge levehető, és szappanos vízzel és enyhe tisztítószerrel tisztítható. A készülék többi részének tisztításához használjon nedves szivacsot és némi mosószert. Használat előtt öblítsen le mindent, és hagyja, hogy az alkatrészek jól megszáradjanak. A használat közbeni stabilitás érdekében a hússzeletelő négy gumilábon áll
Referenciák: