Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat! +36 20 290 7690
Hétfőtől- Péntekig: 08:00-16:00 vagy írj nekünk: info@fred.hu
Ezzel a 22 cm átmérőjű professzionális hússzeletelővel tökéletes szeleteket vághat húsból, kenyérből vagy sajtból. A szeletelő nemcsak biztonságos és nagyon felhasználóbarát, de nagyon csendes is. Ideális a konyhában vagy egy hentesüzlet, pékség vagy csemegebolt előterében történő használatra.
Az egyenes, ostyavékony szeletek vágása nehéz feladat, ha kézzel kell végeznie. Ezzel a professzionális elektromos hússzeletelővel nem csak a húsból, hanem más termékekből is tökéletesen egyenletes szeleteket vághat. A géphez alapfelszereltségként mellékelt penge kizárólag hús szeletelésére szolgál. Ha más dolgokat, például kenyeret vagy sajtot szeretne szeletelni, további tartozékokat kínálunk, például egy teflonbevonatú pengét a sajt szeleteléséhez, valamint egy fogazott pengét, amellyel kenyeret vághat. A vágás ezzel a sokoldalú konyhai segédeszközzel szintén zökkenőmentes és csendes munka. Az edzett rozsdamentes acélból készült penge átmérője 22 cm, és szeletenként 1 és 12 mm között állíthatja be a vágásvastagságot. Ez biztosítja, hogy a kolbász-, sonka-, szalámi- vagy egyéb hússzeleteket mindig pontosan a megfelelő vastagságúra vágja.
Ez a robusztus hússzeletelő nagyon gyorsan szeletel, de nagyon biztonságos is. A kialakításnak köszönhetően a kezek távol maradnak a pengétől. A motor beépített biztonsági funkcióval is rendelkezik. A penge ferde elrendezésének köszönhetően simán és gyorsan vág. Ezenkívül a vágógép egy, a penge élezéséhez szükséges tartozékkal van felszerelve. A penge rendszeres élezése szintén javítja a biztonságot a vágás során. A tartozék elforgatásával a penge áthalad az élezőköveken. Élezés után jól tisztítsa meg a szeletelőt, hogy az élezőkövek finom részecskéi ne kerüljenek az ételbe.
A be-/kikapcsoló ennek a hússzeletelőnek az oldalán található, a fogantyút pedig egy kézzel is működtetheti, így a másik kezével el tudja fogni a húst. A jó higiénia érdekében vágás közben mindig viseljen kesztyűt. A hússzeletelőt minden használat után meg kell tisztítani és fertőtleníteni kell. Válassza le a vágódeszkát, és mossa el a késsel együtt szappanos vízben, enyhe mosószerrel. A házat nedves szivaccsal és mosószerrel tisztítsa meg. Ezután öblítsen le mindent vízzel, és hagyja megszáradni, mielőtt újra használná. A négy gumilábnak köszönhetően a szeletelőgép használat közben stabilan a helyén marad.
Referenciák: