Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat! +36 20 290 7690
Hétfőtől- Péntekig: 08:00-16:00 vagy írj nekünk: info@fred.hu
Ez a nagy teljesítményű kézi húskeverő tökéletes eszköz a legfinomabb hús- vagy haltöltelékek gyors és tökéletes elkészítéséhez. A 30 literes tartályban akár 25 kg hús is összekeverhető.
Ezzel a robosztus húskeverővel szó szerint pillanatok alatt összeállíthatja a húst vagy halat fűszerekkel és egyéb hozzávalókkal. Ha mindennap töltelékekkel, hamburgerekkel, kolbászokkal vagy halételekkel dolgozik, ez a húskeverő a professzionális konyha szívesen látott kiegészítője. A keverő kézzel is működtethető, köszönhetően a tartós és robusztus forgatható fogantyúnak.
Ebben a kiváló minőségű húskeverőben a húsok keverése nagyon egyszerű. Először nyissa ki a fedelet, és tegye a kívánt mennyiségű húst a tartályba. Ügyeljen arra, hogy ne tegyen a jelzettnél több húst, különben a hús nem oszlik el egyenletesen. A tartály kapacitása 30 liter, és 25 kg hús vagy hal feldolgozására alkalmas. A fő hozzávaló hozzáadása után adhat hozzá például fűszernövényeket, dióféléket vagy akár zöldségeket is. Ahhoz, hogy mindent jól összekeverjen, forgassa a praktikus karokat, amíg el nem éri a hús vagy töltelék megfelelő állagát. A húskeverő mindkét irányba forgatható.
A rozsdamentes acél háznak, a keverőszárnyaknak és a fedélnek köszönhetően ezek a részek nagyon könnyen tisztíthatók. Tegye még könnyebbé a dolgát, és egyszerűen tegye őket a mosogatógépbe. Célszerű a húskeverőt minden használat után alaposan megtisztítani. Ön friss termékekkel dolgozik, és a hús különösen érzékeny a baktériumokra. A tartály tisztításához vegye ki az alkatrészeket a készülékből. A nagyobb ételmaradékokat száraz ruhával távolítsa el. Ezután egy nedves ruhával, meleg vízzel és egy kevés enyhe mosószerrel alaposan tisztítsa meg a tartályt. A tisztítás után egy puha ruhával jól szárítson meg mindent, és rakja vissza a húskeverőt. A szinte bármilyen felületen való jó tapadás érdekében a húskeverő négy gumilábbal van felszerelve.
Termékleírások
Referenciák: