Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat! +36 20 290 7690
Hétfőtől- Péntekig: 08:00-16:00 vagy írj nekünk: info@fred.hu
Ezzel a digitális gofrisütővel gyorsan és egyszerűen süthet egyszerre öt Taiyaki gofrit. Ezek a hal alakú gofri népszerű japán és koreai snack, és remek kiegészítője bármely piaci standnak, ételhordónak vagy éttermi étlapnak.
Amikor ezzel a digitális gofrisütővel gofrit süt, a népszerű japán és koreai Taiyaki gofrit készítheti el. Ezek palacsintatésztából készülnek, és van hely a töltelék hozzáadására. A Taiyaki gofri formája általában hal, mert Japánban ez a boldogságot szimbolizálja. Sütés után a Taiyaki gofrit meg lehet tölteni a hagyományos vörösbabpasztával, vagy valami mással, például sajttal, csokoládéval vagy pudinggal.
Ez a gofrisütő könnyen kezelhető, és jól használható piaci standokon, vásárokon vagy akár egy kávézóban is. Kiváló minőségű, és kompakt méretének köszönhetően könnyen mozgatható és tárolható. Az alumínium sütőtálca tapadásmentes bevonattal rendelkezik, amely biztosítja a jó hővezetést és azt, hogy a gofri ne ragadjon a géphez. A digitális termosztát 50 és 300°C közötti hőmérsékletre állítható. Ez a gofrisütő riasztóval ellátott időzítővel van felszerelve, amelyet be- és kikapcsolhat. Ez azért hasznos, hogy ne süsse túl a Taiyaki gofrit és ne égesse meg. A készüléknek van egy visszajelző lámpája is, amely jelzi, hogy akkor a sütőtálcák a megfelelő hőmérsékleten vannak, és elkezdheti a gofri készítését.
Ez a nagyon tartós konstrukció egy csepegtető tálcával van ellátva, amelyet kivehet az egyszerű tisztítás érdekében. Mivel a gofrisütő forgatható, a gofri minden oldalról aranybarnára sül. A tisztítás egyszerű egy kefével, szivaccsal vagy nedves ruhával. Győződjön meg róla, hogy a készüléket először kikapcsolja, és a dugót kihúzza a konnektorból. Hagyja a tálcákat kihűlni, amíg még kissé melegnek érzi őket. Így könnyebb lesz a gofrisütő tisztára törölni. Ez a gofrisütő négy rozsdamentes acéllábon áll, ami használat közben extra stabilitást biztosít.
Jellemzők
Termékleírások
Referenciák: