Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat! +36 20 290 7690
Hétfőtől- Péntekig: 08:00-16:00 vagy írj nekünk: info@fred.hu
Ez a mini salátabútor egy fedeles, hűtött vitrin. Az erős, csuklós üvegfedél alatt 8 x 1/6 GN tálca vagy 4 x 1/3 GN tálca fér el a különböző hozzávalók hűtve tartásához. Ezáltal a mini asztali salátaasztal ideális munkaállomássá válik szendvicsek vagy saláták készítéséhez. A salátaasztal elején található rozsdamentes acél munkaterület praktikus vágódeszkaként is használható. A szalettatartó 67 literes, és alapfelszereltségként 8 x 1/6-os Gastronorm-tartályokkal van ellátva.
Ebben a professzionális salátasarokban a hőmérséklet a DIXELL digitális termosztátjával szabályozható 0 és 10ºC közötti hőmérsékleten. Ezen kívül a salátáskamra ventilátorral ellátott hűtőrendszerrel rendelkezik, amely körbefújja a levegőt, hogy a hűtőszekrényben mindenhol egyformán hűvös legyen. Három oldalról habosított párologtató van beépítve. A salátaláda egyedi hűtési ciklussal is rendelkezik, amely csökkenti a jégképződést. A hűtőszekrényben használt hűtőközeg R600a, amely nem tartalmaz CFC-t.
Ennek a robusztus salátalétának a belseje és külseje rozsdamentes acélból készült. A szigetelőanyag vastagsága 35 mm. A salátáskészüléket intenzíven használják, és az összetevőket gyakran cserélik, ezért a jó higiénia elengedhetetlen. Mielőtt elkezdi tisztítani a salátafőzőt, kapcsolja ki. Használjon nedves ruhát és enyhe tisztítószert a belső és külső részek tisztításához. Ügyeljen arra, hogy csak kevés vizet használjon, hogy elkerülje a páralecsapódást és a jégképződést.
Referenciák: