Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat! +36 20 290 7690
Hétfőtől- Péntekig: 08:00-16:00 vagy írj nekünk: info@fred.hu
Ha könnyű és ropogós pizzákat szeretne felszolgálni éttermében, pizzériájában vagy kávézójában, a legjobb, ha magas hőmérsékleten, kövön süti őket. Lepje meg vendégeit a legfinomabb és legautentikusabb kőkemencés ízzel. Olasz pizzái ebben a kompakt pizzasütőben fognak igazán érvényesülni, amelyben egyszerre négy pizzát vagy lángost süthet könnyedén. A pizzasütő előlapja rozsdamentes acélból készült, robusztus és könnyen kezelhető gombokkal. A nehéz fémszerkezetnek köszönhetően ez a professzionális pizzasütő hosszú ideig bírja a strapát
A pizzák 50 és 500ºC közötti hőmérsékleten süthetők. A hőmérséklet kamránként is könnyen beállítható. A nagy belső kamrában kőlapok találhatók, és a pizzák előrehaladásának megítélése érdekében a belső kamra lámpával van felszerelve. A pizzaajtóval nem égetheti meg magát, mivel dupla athermikus üvegezéssel rendelkezik. A pizzasütő hatékony hőelosztással és egyszerű analóg vezérléssel is rendelkezik.
Az első használat előtt célszerű a pizzakövet nedves ruhával áttörölni, és utána jól megszáradni hagyni. Ezt követően 30 percre 100ºC-ra, majd 15 percre 200ºC-ra kapcsolhatja be a sütőt. A tisztítás is nagyon egyszerű: használjon száraz ruhát vagy enyhén nedves szivacsot, és ne túl sok vizet, hogy a cseppek ne hatoljanak be a kőbe. Előbb hagyja kihűlni a pizzakövet, hogy ne égesse meg magát, és ne keletkezzenek repedések a kövön. A pizzasütő 400V 16A CEE dugóval van felszerelve.
Kíváncsi, hogyan vagy hol találhat meg minket? Kérjük, tekintse meg ügyfélszolgálati oldalunkat.
Referenciák: