Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat! +36 20 290 7690
Hétfőtől- Péntekig: 08:00-16:00 vagy írj nekünk: info@fred.hu
A shawarma szendvicsek, kebabételek és egyéb grillételek fogynak, mint a cukrot? Ezzel a Robax védőüveggel ellátott, öt elektromos égővel rendelkező professzionális kebabgrillel egyszerre akár 80 kg húst is könnyedén grillezhet. Ráadásul az égők hőmérséklete egyenként állítható, így a hús minden oldalról egyenletesen sül meg. Ez a grill ideális bármilyen vendéglátóipari konyhában, shawarma üzletekben, grill éttermekben, görög éttermekben, de food truckokban és más konyhákban is világszerte. Annak érdekében, hogy a hús felülről lefelé aranybarnára süljön, a nyárs percenként egyszer forog, és a tökéletes sütés érdekében tetszés szerint beállítható. Ráadásul a nyárs jobbra és balra is forgatható.
Ennek a masszív grillsütőnek a motorja a tetején található. Ennek előnye, hogy nem kell a grillt alacsony asztalra helyezni ahhoz, hogy vágáskor jól hozzáférjen a húshoz. Külön rendelhető egy speciális elektromos kebabkés a hús gyors és sima vágásához. A shawarma grill alján egy szűrővel ellátott, kivehető rozsdamentes acél csepegtető tálca található. Ez összegyűjti a zsírt és tisztán tartja a munkaterületet. Az oldalakra szerelt rozsdamentes acélból készült fényvisszaverő rácsok nem tartoznak az alapfelszereltséghez, de külön megrendelhetők.
Az élelmiszerekkel érintkező készülékeket minden használat után alaposan meg kell tisztítani a megfelelő higiénia biztosítása érdekében. Mind a ház, mind az összes alkatrész rozsdamentes acélból készült, és könnyen tisztítható. Kapcsolja ki a készüléket, várja meg, amíg lehűl, és húzza ki a dugót a konnektorból. Ezután vegye ki a grillből a nyársat, a hústálat, a csepegtető tálcát és a többi alkatrészt. A tisztításhoz ezeket az alkatrészeket beteheti a mosogatógépbe, vagy kézzel, nedves ruhával, meleg vízzel és enyhe mosószerrel tisztíthatja meg őket. A tisztítás után törölje szárazra az alkatrészeket egy puha ruhával.
Referenciák: